2019/01/17

72 timer i Miraflores // Peru

Lima, her er vi! Etter å ha vurdert byen nøye, falte valget for bosted på Miraflores. Miraflores er en eksklusiv del av Lima som har mye å tilby. Barer, restauranter og nattklubber ligger på rekke og rad, og her føltes det generelt veldig trygt og ferdes rundt.

Gåtur langs kysten i Miraflores

Hvor bor vi:

Denne gangen brukte vi hotels.com for å finne et sted å bo. Andesmar Hotel & Suites viste seg å være et veldig bra valg. Vi fikk ikke bare et hotellrom, men en svær etroms-leilighet, med kjøkken, store vinduer og en deilig frokost servert på takterrassen hver morgen. Prisen var det heller ikke noe å si på.

Restauranter du må prøve

Vi fikk mye god mat i Miraflores, og det var generelt lett å få veganske alternativer. To restauranter stakk seg absolutt ut. Den ene var Passion for fruit, som lå like i nærheten av hotellet. De har en egen vegetarmeny med veganske alternativer som smakte himmelsk. Om du vil legge litt mer penger i middagen og få en gourmet-opplevelse er AmaZ stedet. AmaZ har noe for alle, og om du er veganer forteller du dette til servitøren og de vil tilpasse alle rettene til deg. Rettene er inspirert av regnskogen og en smaksopplevelse helt utenom det vanlige!

Stranden

Nå skal det sies at vi etter fire måneder i Asia er bortskjemt når det kommer til vakre strender. Om du helst vil ligge på en myk sandstrand og sole deg vil ikke denne steinstranden være særlig tilfredsstillende. Er du derimot her for å surfe kan du virkelig kose deg, med vind og store bølger. Alt i alt, ikke min type strand, men flott å ha muligheten til å ta seg en svømmetur.

Hva må du få meg deg

Det er mye du kan gjøre her: surfe og hoppe i fallskjerm er noen av det. Du kan også dra på ulike dagsturer og dagaktiviteter etter ønske. Vi valgte å ta noen helt rolige dager hvor det vi stort sett foretok oss var å spise mye deilig mat, gå tur langs Miraflores kjente «boardwalk». Nyte utsikten over Stillehavet, ta bilder av blomster og grønne parkområder og drikke Pisco Sour (et must).

Vurdering

En nydelig by jeg absolutt vil se mer av. Jeg ville nok ikke gjort Lima til hoved-destinasjonen, men det er et perfekt sted å stoppe noen dager for å kose deg. Vi setter nå kursen mot Colombia, og den kjente byen med den mørke historien: Medellin!

Legg igjen en kommentar